PALLE JENSEN
          drømmetyder i vores brevkasse

Drømme og drømmetilstanden har altid fascineret mig. Når jeg vågner om morgenen, er det drømte for mig lige så virkeligt og sandt, som det jeg husker, jeg oplevede i går eller for ti år siden. Gennem mange år er jeg gået dybt i symbolverdenen og dens mange fortolkninger. For mig er der i dag ingen skole eller måde at betragte drømmene og deres symbolværdi på, som er den endegyldigt sande og korrekte.

Det, der for dig har en helt klar meddelelse, kan sagtens for mig vise en helt anden vej, og det er gennem disse polariteter at nye muligheder viser sig. Også derfor er det min overbevisning, at drømmetydning alene baseret på symboler og tydningsbøger giver alt for snævre rammer for hvad en drøm kan betyde for dig. Tillad dig at lade dig overraske. Vær åben for at din drømmetilstand vil dig noget godt, selv når du i første omgang oplever det som et mareridt. Der er altid en positiv intention bag drømmen, og den kan jeg hjælpe dig med at finde ind til. Når du kommer til mig og fortæller din drøm, vil der, uden at jeg gør noget bevidst, danne sig billeder i min "hukommelse". Det er ligesom disse billeder befolker din drøm og agerer i den. Det, jeg på denne måde oplever eller ser, deler jeg med dig. For mig er det en naturlig ting, jeg opfatter det som jeg er billeddanner, og sådan har jeg altid haft det.

Priser:
En almindelig session varer ca. 1 time og koster kr. 700.
Du kan også sende din drøm på e-mail, så få du svar på samme måde det koster kr. 350
Du er velkommen til at få uddybet svaret, det koster ikke ekstra!

Afbudsregler:
Hvis du ikke kan komme alligevel til en aftalt tid, skal du meddele det pr mail eller telefonisk senest 24 timer før! Ved senere afbud eller ingen afbud forventer jeg, at du betaler for sessionen.

Kontakt:
Palle Jensen, Tæt på Hillerød station.
Tlf: 40 19 54 40
Har du lyst til at få en session kan du ringe eller bruge e-mail, for at få en aftale.

Email:
Hjemmeside:

palle@greyt.dk
http://www.aktiv-clairvoyance.dk/